Sint-Cornelisstraat 33 - 9600 Ronse
Tel.: 0498 25 11 18
Contacteer ons!
Uw dak, uw bescherming!

Dakbedekking volgens alle strenge voorschriften!

Dakdekker Sadones Lusadak in Ronse is specialist in de plaatsing en renovatie van platte en hellende daken. De meer dan twintig jaar ervaring worden ook aangewend voor alle lood-, koper- en zinkwerken, en voor gevel- en dakgootbekleding. En vergeet uw dak ook niet op periodieke basis een goed onderhoud te laten voorzien.

Uw dak beschermt uw gebouw tegen alle soorten weersomstandigheden. Meer nog, het bepaalt in grote mate het uitzicht, de levensduurte en de kwaliteit van uw woning. De dakwerkers van Sadones Lusadak werken op een professionele én veilige manier comform de zware veiligheids- en bouwvoorschriften.

Deze eis wordt vanuit Sadones Lusadak zelf opgelegd, waardoor de werken tijdens een inspectie door een bouwcoördinator niet kunnen worden stilgelegd en te allen tijden op schema blijven.

Voor een professionele dakdekker in een straal van veertig kilometer rond het Oost-Vlaamse Ronse is Sadones Lusadak uw dakpartner. Zowel voor installatie, renovatie als onderhoud van uw dak moet u er uw oor eens te luister leggen. Vraag naar een prijsofferte en leg een afspraak vast.