Sint-Cornelisstraat 33 - 9600 Ronse
Tel.: 0498 25 11 18
Contacteer ons!
Dakherstellingen op hoog niveau!

Van afvoerpijp tot schoorsteen invoegen!

Door de jaren heen is uw dakbedekking aan een grondige renovatie toe. De tand des tijds en zware weeromstandigheden hebben uw dak lelijk toegetakeld. Voor de stabiliteit van de woning en uw veiligheid dringen herstellingen zich op. Als gecertificeerde dakwerker neemt Sadones Lusadak in Ronse die werken van u over.

Een lek in uw dakgoot? Een schoorsteen die opnieuw ingevoegd moet worden? Een afvoerpijp die loshangt of lekt? Hoe klein of groot de problemen zijn, dakwerken Sadones Lusadak voert alle herstellingswerken uit. Daarvoor komen alle particulieren en bedrijven in de regio van Ronse in aanmerking.

Bijscholingen

Wat maakt van dakwerken Sadones Lusadak uw ideale dakpartner? Niet alleen heeft de dakfirma uit Ronse meer dan twintig jaar ervaring in dakwerken, maar werkt het met de meest recente technieken en materialen. Door constante bijscholingen blijft het hoogopgeleide team van dakwerkers constant up-to-date.

Voor alle dakrenovaties mag u bij Sadones Lusadak aanbellen. Na een inspectie van uw dak wordt een eerlijke prijsofferte opgesteld, waarna de keuze uiteraard volledig bij u blijft. Toch zou de firma uit Ronse uw dak graag onder handen nemen. Maak een afspraak!