Sint-Cornelisstraat 33 - 9600 Ronse
Tel.: 0498 25 11 18
Contacteer ons!
Isoleer uw dak, bespaar op de energiefactuur!

Vergeet uw isolatiepremie niet aan te vragen!

Wanneer u aan het nadenken bent over energiebesparende maatregelen, is het isoleren van het dak één van de meest rendabele ingrepen. Warmte zoekt altijd zijn weg naar boven, waardoor er niet minder dan 25% warmte verloren kan gaan als er geen goede dakisolatie is geplaatst. Sadones Lusadak in Ronse zorgt voor uw dakisolatie.

Bij dakisolatie zal niet alleen uw energiefactuur een duik nemen, maar wordt ook de leefomgeving verbeterd. Minder temperatuurschommelingen tijdens warme maanden, waardoor het binnenshuis veel frisser zal aanvoelen. Naast de positieve thermische eigenschappen, heeft dakisolatie ook een grote akoestische meerwaarde. Het geluid van vliegtuigen of omliggende straten wordt drastisch beperkt.

Isolatiepremie

Voor een goede afdichting van het gebouw is het evenwel belangrijk dat het juiste isolatiemateriaal wordt gekozen. Afhankelijk van de dakconstructie - plat of hellend - kan er gekozen worden uit spuitisolatie, glaswol, rotswol, schuimisolatie, …

Mogelijk heeft u recht op een premie voor uw daksisolatie in uw huidige woning of appartement. Vraag dus zeker grondig na bij uw netbeheerder. U bent altijd de financiële winnaar.Wenst u meer informatie of wilt u graag een inzicht krijgen in een gedetailleerde offerte? Sadones Lusadak in Ronse en zijn gekwalificeerd team staan paraat om u verder te helpen.