Sint-Cornelisstraat 33 - 9600 Ronse
Tel.: 0498 25 11 18
Contacteer ons!
Specialist in goten en zinkwerken!

Onderhoudsvriendelijk en eigentijds!

Een zorgvuldige afwerking van uw dak met zink is één van de specialiteiten van Sadones Lusadak. De dakfirma in Ronse plaatst zinken goten en bekleedt gevels in zink. Het buigzame en lichte materiaal is een genot om creatief mee om te springen, voor een waterdicht en esthetisch resultaat. Zinkwerken van a tot z.

Door de veelzijdigheid van zink beperkt het materiaal zich niet tot het plaatsen van zinken goten. Zo kunnen volledige gevels en daken in dit onderhoudsvriendelijk en duurzaam materiaal bekleed worden. Ongeacht de vorm van uw dak - plat, hellend, … - past zink zich makkelijk aan door de elasticiteit ervan. Bovendien zorgt het voor een eigentijdse look, waardoor het estetisch ook een meerwaarde betekent.

De inzetbaarheid op meerdere gebieden en de eigenschappen van zink geven dakwerker Sadones Lusadak veel mogelijkheden. Vraag naar vrijblijvende informatie bij het gekwalificeerd personeel inzake zinken goten, dakgoten en gevels. De mogelijkheden om uw woning op te waarderen, zijn talrijk.